Ha nagy és sikeres üzletet akarsz építeni, akkor nem hiányozhatsz erről a rendezvényről Te sem!


Ha nagy és sikeres üzletet akarsz építeni, akkor nem hiányozhatsz erről a rendezvényről Te sem!


A program (11:00 - 17:00 óráig):
A DXN Európai víziója

Dato’ Dr. Lim Siow Jin
a DXN alapítója és elnöke

Nagy megtiszteltetés, hogy a DXN elnöke ismét Magyarországon tart előadást. Megosztja velünk vízióját a DXN Európai jövőjével kapcsolatban és mint mindig, most is beszél a ganodermáról, a DXN termékeinek fő alkotóeleméről.
 ....
A spanyol titok
Papp Andrea
DXN Senior Star Diamond


Andrea egy Spanyolországban élő két gyermekes anya, vezetői és logisztikai múlttal, meg nem szűnő kihívás kereséssel és szabadságvággyal. A DXN-ben minden szakmai területén kibontakozhat úgy, hogy mellette az alapvető emberi értékeket hirdetheti.
Az elmúlt 1 évben elképesztő növekedés tapasztalható a csapatában: havonta több száz új regisztráló van, jelenleg több, mint 100 SA , 7 SR, 2 SD és a harmadik közvetlen SD is a célvonalhoz közeledik. Mindenki csodálkozva nézi és kérdezi, hogy lehet egy meg nem nyílt piacon ekkora sikereket elérni? Andrea megosztja velünk sikerének titkát.
Hogyan válj karizmatikussá online?
Aki karizmatikus, annak többé nem kell erőlködnie: az emberek követni akarják őt, vásárolni akarnak tőle, és dicsekedve ajánlják tovább másoknak. Ebben az előadásban kiderül: mik az ilyen erős személyes márka konkrét építőkövei, amiket egymásra helyezve Te is karizmatikus vezetővé válhatsz. Egy biztos: az előadás után máshogy fogsz kommunikálni a hírleveleidben, a blodogon, a videóidban és a Facebook-on is: stratégiával!

Wolf Gábor
Marketing Commando

Gábor a Marketing Commando alapítója, a Kisvállalati Marketing Biblia szerzője, a Kreatív magazin szerint "Magyarország elsőszámú KKV-s marketingguruja". Ügyfelei közt megtalálhatók MLM hálózatok vezetői, akik személyes márka építést,  kommunikációt és marketing stratégiát tanulnak tőle.
A DXN, mint lehetőség

Jijith Nk
A DXN International marketing igazgatója

Mr. Jijith DXN tagok tízezrei előtt tart előadásokat szerte a világon. A születésnapi rendezvényen megosztja velünk a DXN, mint szervezet, mint misszió erejében rejlő óriási lehetőség értékeit.
Időutazás 10 percben.

Bussy Sándor

DXN Triple Diamond


Az idő fontos dolog mindannyiunk életében. Minden nap ugyanannyit kapunk belőle.
Sanyi 2012 májusában döntött úgy, hogy ezentúl másként fogja felhasználni az övét.
Az elmúlt 5 év tükrében mutatja meg, hogy ma egy ilyen döntéshez sokkal ideálisabbak a lehetőségek, mint eddig bármikor.
Nem annyira bonyolult, mint, amennyire egyszerű!

Specht József

DXN Double Diamond


Józsi napi 10-12 órás szolgálat és a munkába járáshoz szükséges, további két óra utazás után, csak egy lehetőséget látott, arra, hogy kitörjön.
A számítógépét és az internetet fogta munkára.
Ezzel a sokak számára bonyolultnak tűnő módszerrel, állítása szerint nagyon egyszerűen szerzett magának, maguknak, az egész családjának, életre szóló barátságokat.
Annyira egyszerű, hogy tíz perc is elég, a megértéséhez.
A DXN-nel kinyílik számodra a világ!

Czérna Szabolcs

DXN Executive Triple Diamond


Szabolcs 5. éve építi DXN vállalkozását. Az utóbbi hónapokban több országban volt előadó. Élményeit tapasztalatait osztja meg a nemzetközi hálózatépítéssel kapcsolatban.
Az európai piac 5 éves fejlődése néhány érdekes adaton keresztül!

Böczkös István
A DXN Europe Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója

DXN Triple Diamond


István a két úttörő közül az egyik, aki 2009-ben útjára indította az Európai piacot. Fő feladata a kezdetek óta a DXN Europe kft vezetése,  a magyar és  román piac logisztikai feladatainak koordinálása! Mindezen kihívások mellet a DXN sikeres Tripla Diamond hálózatépítője.


Megjegyzések