Érezd jól magad az üzletben!

Van egy régi bölcs mondás: „A célnál fontosabb a célig megtett út.”

Csak akkor tudsz sikeres lenni bármiben, ha van célod ahova el akarsz jutni vele. Nem mindegy azonban, hogy milyen áron éred el a célt, mi történik az odavezető úton. Sokan feladják és ezért soha nem érik el a céljaikat. Ha viszont jól érzed magad a célig vezető úton, nincs mit feladnod.

Nagyon sokan elmondták, leírták már, hogy mennyire fontos a célok pontos meghatározása és leírása határidőkkel. Írd le te is a legfontosabb céljaidat egy célfüzetbe.

Ugye milyen egyszerű?

Fontos szabály tehát a sikerhez vezető úton, hogy érezd jól magad ebben az üzletben!

Hogyan tudod ezt elérni?

Keresd meg ebben az üzletben azt, amit bármikor szívesen csinálsz és tedd azt!

Ha szeretsz másokkal kávézni és csevegni, csináld úgy.
Ha segíteni szeretsz azoknak, akik segítséget kérnek, tedd azt.
Ha az tetszik, hogy online is tudod építeni, csináld online.

Találd ki magadnak azt a módszert, amiben jól érzed magad!

A legtöbb üzletépítőnek tudod mi tetszik benne a legjobban?
Hogy biztosra mehetnek, mert működik. Hogy tudják, amit csinálnak az jó, mert a termék, a cég, az üzleti modell teljesen rendben van. Csak elégedett partnereik lehetnek és ezt előre tudják. Nem kell ígérgetni, győzködni a sikerért cserébe. Csak meg kell mutatni a terméket, az üzleti lehetőséget. Ilyen egyszerű és tiszta. És ez rendkívüli magabiztosságot és kellemes érzést ad. Alkalmazd ezt a gondolatmenetet és megtapasztalod, hogy működik!

Még egy dolog kell még, hogy hosszú távon is jól érezd magad az üzletben:
mégpedig, hogy ne költekezz túl!!

Ez egy rendkívül fontos szabály!

Nagyon sok MLM-ben csalódott emberrel találkoztunk, akik nem az elmaradt sikert hiányolták, hanem a pénzügyi veszteségük fájt nekik igazán. Az a pénzügyi veszteség, amit nem engedhettek meg maguknak.

A motiváció, a marketing csodákra képes. Emberek tömegeit lehet rávenni arra, hogy olyat tegyenek, amit nem engedhetnek meg maguknak, amit objektíven átgondolva soha nem tennének. Nem kell attól tartanod, hogy mi használjuk ezeket a technikákat, sőt nagyon távol áll tőlünk ez a fajta gondolkodásmód.

Annyi terméket vásárolj amennyire szükséged van, vagy amennyit el tudsz adni. Ne költekezz erődön felül, soha ne vásárolj meg pénzzel pozíciót!

A szabadidődet áldozd erre az üzletre és pénzügyileg csak annyit fektess be, amennyit megengedhetsz magadnak. Ne az ország legtávolabbi pontjára utazz el szponzorálni, amikor még a szomszéd utcában senki sem hallott az üzletről. Cselekedj költséghatékonyan!

A DXN üzlet nagy anyagi áldozatot nem igényel. Az eredményeid a befektetett munkád arányában fognak megjelenni.

Azt látjuk az igazán sikeres munkatársakon, hogy ők mindig ráértek, ha a DXN üzletről volt szó. A DXN üzlet a legfontosabb a számukra a szabadidejükben. Mindig lehet találni kifogásokat, hogy valaki miért nem ér rá az üzlettel foglalkozni, ebben az esetben azonban csak kifogást fog keresni és nem pénzt.

Összefoglalva:
Érezd jól magad az üzletben, találd meg, hogy mi az, ami miatt őszintén jól érzed magad és ne költekezz túl, bármennyire is motivált vagy.


Fontos: a regisztráció akkor válik érvényessé, ha legalább 1 db terméket is vásárolsz mellé!

Megjegyzések