Pénzügyi tervezés az MLM üzletben - Kiadások

Nézzük, mire kell oda figyelned a kiadások területén az MLM üzletben!

A legfontosabb szabály: ne költekezz túl!
Szerencsére a DXN üzletben kicsi az esély a túlköltekezésre, hiszen nincsenek nagy értékű belépési csomagok. A lényeg, hogy annyit költs az üzletre, amennyit megengedhetsz magadnak és tervezd meg a kiadásaidat. Számold ki, írd le és a tartsd be, hogy mennyit tudsz elvenni gond nélkül a családi kasszából havonta az üzleted építésére. Az online hálózatépítés és képzési rendszer nemcsak hatékony, hanem költségtakarékos is. Viszont ha egy olyan üzletet szeretnél belátható időn belül, mely a jelenlegi bevételeidnek a többszörösét biztosítja számodra, tudomásul kell venni, hogy ez nem lehetséges egy minimális havi invesztíció nélkül. Miből fognak a kiadásaid állni? Nézzük fontossági sorrendben! Az internet és a számítástechnikai eszközök költségével nem kell számolnunk, hiszen azt mondhatjuk ez már minden családban amúgy is megtalálható.

Részvétel a képzéseken:
Ez legyen a legfontosabb tétel a kiadásaid között! Tudás nélkül nem lehetsz hiteles és ez a leghatékonyabb formája a tudás megszerzésének. Nincs olyan sok képzés, hogy ennek költsége ne legyen vállalható. Startképzés és negyedévente DXN üzletépítő szeminárium. Vedd meg minél előbb a belépőt még kedvezményesen, használd a telekocsi menüpontot az intranetben az útiköltség optimalizálásához!


Feliratkozás a DXN oktatási rendszerre:
Ez egy jól tervezhető, mindössze havi 3000 Ft-os kiadás, melynek keretei között a legsikeresebb vezetők által ajánlott ismeretanyagokhoz juthatsz hozzá. További részletek, feliratkozás az intranetben:
http://hu.ganodermacenter.eu/dxnoktatasirendszer.php


Egyéb információs anyagok beszerzése:
Megvetted már a DXN Kávészünet néhány példányát? Van nálad mindig termékbemutató szórólap, plakát? Ez mindössze néhány száz forintos kiadás és velük sokkal hatékonyabban működhet az üzleted!


Weboldal:
Díjmentesen igényelhetsz magadnak üzletépítő weboldalt. Sőt különböző idegen nyelvű weboldalakat is rendelhetsz. További részletek, megrendelés az intranetben:
http://hu.ganodermacenter.eu/csomagrendelesek.php

Telefonköltségek:
Optimalizáld a telefonköltségeidet. Válts DXN telefon flottára! Így nemcsak kedvezményesen telefonálhatsz, hanem a DXN központi irodával, felső vonalad nagy részével díjmentesen beszélhetsz. Minél többen csatlakoznak majd az alsó vonalaidból is a DXN flottához, annál nagyobb mértékben csökkennek a telefonköltségeid. Nagyon hatékonyak a díjmentes konferenciabeszélgetések, amikor egyszerre többen vagyunk vonalban. További részletek az intranetben:

Utazási költségek személyes találkozók lebonyolításához:
Ezt a kiadási tételt a legjobb, ha elfelejted az elején. Biztosak vagyunk benne, hogy a lakóhelyeden is még rengeteg ember van, akit személyesen tudsz szponzorálni. Nem kell az ország másik végébe elutaznod. Az ottani kapcsolatok megkeresésére tökéletes az internet. Ráérsz akkor utazgatni, ha már a bevételeid ezt lehetővé teszik. Persze mindig vannak kivételek, de jól tervezd meg elore és optimalizáld az ilyen jellegű kiadásaidat.

Időráfordítás:
Ez a tétel pénzben nehezen kifejezhető és igazából nem is igényel pénzbeli ráfordítást, mégis azt tapasztaljuk, ebből akarnak az emberek a legkevesebbet adni az üzlethez. Legsikeresebb munkatársaink példája egyértelműen bizonyítja, hogy e nélkül nem működik az üzlet. A ráfordított idő mennyiségével arányos az üzleti eredményed. Tölts tehát rengeteg időt az üzlettel, meglátod megtérül! Légy ott minden online képzésen, hisz az pénzbe nem, csak az idődbe kerül!
További részletek az intranetben:

Magasak a fent felsorolt kiadások? Nyilvánvalóan ez elsősorban a bevételeid mértékétől függ, mert a várható eredményhez képest biztosan elenyészőek. Ezért is fontos, hogy megtervezd, mit engedhetsz meg magadnak és alkalmazd a fontossági sorrendet. Ha megengedheted magadnak, költs többet az üzletre. Vásárolj több terméket, hogy mindig legyen nálad néhány, amit bármikor bemutathatsz, átadhatsz kipróbálásra. Vegyél részt minél több külső képzésen, invesztálj a személyes és üzleti fejlődésedbe.

Fontos: a regisztráció akkor válik érvényessé, ha legalább 1 db terméket is vásárolsz mellé!

Tagsági szerződés

Megjegyzések