MLM cégek Magyarországon 2013 - Exkluzív riport a DXN-nel


Ázsia meghódítása után Európa a cél

A MÁR MEGNYÍLT HÉT EURÓPAI ORSZÁGOT AZ IDÉN MINIMUM ÚJABB HAT KÖVETI

A DXN nem csak egy kávés cég, mint ahogy azt sokan első ránézésre gondolják. Több mint 100 saját fejlesztésű és gyártású termékkel rendelkezik, melyek az élet minden felhasználási területét lefedik. Gyógyszergyár minősítésű óriási üzemében a legkülönbözőbb étrend-kiegészítők (ganoderma, cordyceps, lion's mane, stb.) készülnek saját termesztésű gyógynövényekből. Saját bio spirulina kultivációval rendelkezik, amely a legkedvezőbb áron tudja kielégíteni az egyre nagyobb igényeket az algák iránt. Élelmiszergyárában több mint 30 féle termék, kozmetikai gyárában pedig 17 különböző termékcsalád készül. A DXN-t a "One Dragon" üzleti koncepciója teszi egyedivé az MLM vállalatok között. Az egész folyamatot - a termesztést, a feldolgozást és a marketinget - egyedül a vállalat végzi, szigorú minőség-ellenőrzés mellett. A DXN Malajzia piacvezető MLM exportőre. Saját ültetvények, saját gyárak a világ számos pontján, több mint 5 millió törzsvásárló és fél milliárdos éves forgalom teszi a nemzetközi mezőny 28. legnagyobb szereplőjévé a DXN vállalatcsoportot.
A DXN 2013. novemberében ünnepli 20. születésnapját. A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását.

Élvezeti cikkel az egészség megőrzéséért

A FOGYASZTÓK A KÁVÉJUKKAL EGYÜTT MINDENNAP BEVISZIK A SZERVEZETÜKBE A GYÓGYGOMBÁT IS.

"A DXN-t Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma gomba gyógyító tulajdonságait az emberiség egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa."
A DXN ötlete mára már új piaci szereplők sokaságát hívta életre, de hát azt másolják, ami működik. Az élvezet cikkbe (kávéba) gyógygombát (ganodermát) irány mára bizonyította, hogy óriási fogyasztói igényre nyújt megoldást.
A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy "a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít".
Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.
A vadon növő Ganoderma nagyon ritka és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan egy-egy példányra, a gomba hatóanyag tartalma legtöbbször már közel sem optimális, emiatt hatása nehezen kiszámítható. Mivel a vadon növő példányok gyűjtése esetleges, így az ebből készült termékek minőségének garantálása szinte lehetetlen.
1970-ben a Kiotói Egyetemen sikeresen alkalmazták a "spóraszétválasztó termesztési módszert" a Ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.
A DXN biominősített ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában.

A piac már az interneten van

A MÁSOLÓDÁS BIZTOSÍTÁSA ONLINE ESZKÖZÖKKEL A LEGHATÉKONYABB

Mindannyian tudjuk, hogy az MLM a személyes kapcsolatok üzlete. Néhány évtizeddel ezelőtt a kapcsolattartás elsősorban személyesen zajlott, majd a telefon, a mobiltelefonok elterjedésével egyre nagyobb szerepet vett át. Később jött az internet, ami mindent megváltoztatott...
A világ változik. Ha a változó világban fenntartható növekedést szeretnénk, a módszereinknek, eszközeinknek is változni kell. Ma már az üzletet igenis lehet, és kell is online építeni.
Az üzletépítésben az egyik legnagyobb kihívás a "nem"-ek kezelése, feldolgozása.
A toborzás során kapott "nem"-ek a vélt vagy valós negatív tapasztalatokból adódnak, melyek igazi oka nem a sikertelenségre, hanem egy konkrét anyagi veszteségre vezethetők vissza.
Az online üzletépítésnek és képzésnek a másolódás mellett a legnagyobb előnye a költséghatékonyság. Mivel minden ingyenes, a próbálkozó üzletépítő a legrosszabb esetben is csak a ráfordított szabadidejét veszítheti, pénzveszteség nem éri.
Nem elhanyagolható előny, hogy online üzletépítésben nincsenek "nem"-ek, mert csak azzal találkozunk, aki már igent mondott.
Fontos: a regisztráció akkor válik érvényessé, ha legalább 1 db terméket is vásárolsz mellé!

Tagsági szerződés

Megjegyzések