Mi a teendő ha Európán kívül szeretne egy DXN tag szponzorálni?



Ez két féleképpen lehetséges:

1.Ha külföldön élő magyar állampolgár szeretne regisztrálni, ezt megteheti személyesen Magyarországon, az újonnan regisztrált tag új kódját kell aktiváltatni az adott Európán kívüli ország rendszerében.

2.A másik lehetőség, hogy először a szponzor kódját kell aktiváltatni a szóban forgó, Európán kívüli ország rendszerben. Az aktivációt követően a rendszerbe kerül és akadálytalanul beregisztrálhatnak alá.


Kódaktiváláshoz a következõ információkat kell elküldeni az isc@dxn.hu email címre:

DXN tag regisztrációkor megadott neve
DXN ID Code
DXN tag szponzorkódja és neve

Fontos tudnivalók:

Amennyiben egy európai tagunkhoz csatlakozik egy Európán kívüli tag, az új tag igényelhet intranet hozzáférést és honlapot. Azonban az európai rendszeren kívüli vásárlások nem kerülnek fel az intranetbe. Ezen vásárlások a havi bónuszelszámolásokon illetve a CSS rendszerében ellenõrizhetõk!

Példák:

1.Európán kívüli vásárlás esetén, az adott országban aktiváltatni kell a már regisztrált tag DXN kódját. Ehhez a tag nevét és DXN kódját el kell küldeni az isc@dxn.hu email címre, jelezve a kódaktiválást és a célországot.

Pl.: Ha egy Magyarországon regisztrált tag, kiköltözik az USA-ba és ott is szeretne DXN termékeket vásárolni, valamint szponzorálni, aktiváltatni kell kódját az amerikai rendszerben a fentiekben leírtak szerint.

2.Amennyiben más földrészeken is szeretne szponzorálni, erre két lehetőség van :
a.)Először is regisztrálnia kell a jelentkezőnek a magyar rendszerben ( nekünk utalva a regisztrációs díjat ), majd aktiválni kell a már regisztrált új tag kódját az adott országban. Ebben az esetben automatikusan meg fog jelenni az intranetben és látni fogja a vásárlásait.

Pl.: Egy Ausztráliában élő hölgy/úr felveszi valamely tagunkkal a kapcsolatot, aki érdeklődik a DXN termékek iránt és szeretne regisztrálni, valamint termékeket rendelni törzsvásárlói áron. Ennek érdekében először is az érdeklődőnek regisztrálnia kell, majd a kapott kódot aktiváltatnunk kell az Ausztrál rendszerben.

b.)A leendő szponzor kódját kell aktiváltatni az adott ország rendszerében, hogy a kinti rendszer felismerje a kódot. Ebben az esetben kérésre, manuálisan fel tudjuk vinni az intranetbe a külföldi regisztrációt.

Pl.: Egy Ausztráliában élő hölgy/úr felveszi valamely tagunkkal a kapcsolatot, aki érdeklődik a DXN termékek iránt és szeretne regisztrálni, valamint termékeket rendelni törzsvásárlói áron, de nem szeretne nekünk utalni. Ennek érdekében először is a szponzor kódját kell aktiváltatnunk az ausztrál rendszerben, majd a már aktivált kód alá be tudnak regisztrálni bármely ausztrál Service Centerben
Fontos: a regisztráció akkor válik érvényessé, ha legalább 1 db terméket is vásárolsz mellé!

Tagsági szerződés

Megjegyzések