DXN termékrendelési útmutató

A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft.
Székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 8.
Ügyfélszolgálati irodája: 1066 Budapest, Teréz körút 8.
Telefonszáma: (+36-) 30/700-47-39
Cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-956336
Adószáma: 11723152-2-42
E-mail cím belföldi megrendelés esetén: gls@dxn.hu
Telefonos termék megrendelés: 06-30/700-47-61


Általános tájékoztatás

A webáruházban bármely természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező vásárló vásárolhat, függetlenül attól, hogy tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. Azon vásárlók, akik már tagjai a DXN termékforgalmazói hálózatának, jogosultak Törzsvásárlói áron vásárolni. Minden más vásárló Fogyasztói áron juthat az általa kiválasztott termékhez. 
A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban értendők és az ÁFA összegét tartalmazzák.  
A megrendelésekről a vásárló minden esetben visszaigazolást kap, mely a vásárló által megadott adatokon kívül minden esetben tartalmazza a megrendelt termék nevét, mennyiségét és egységárát, valamint a megrendelés végösszegét (a szállítási költséggel együtt).
A T-vel kezdődő visszaigazolás vásárlást jelöl, függetlenül attól, hogy a vásárló tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem.  Az S-sel kezdődő visszaigazolások tartalmazzák a regisztrációs adatlapot.  Az on-line regisztrált ügyfél minden esetben kap egy T-vel kezdődő visszaigazolást is az első megrendeléséről.
A visszaigazolások CSAK elektronikus formában kerülnek eltárolásra, azok a megrendeléstől számított 1 éven belül kereshetők vissza a visszaigazolás száma szerint.

A megrendelések feldolgozása nem feltétlenül érkezési sorrendben történik.

GLS csomagküldési díjai magyarországi szállítási cím esetében


GLS házhozszállítás

1. átutalásos fizetés és online bankkártyás fizetés esetén

Szállítási díjak:
0 - 5 kg-ig bruttó 1.000 Ft
5 - 10 kg-ig bruttó 1.200 Ft
10 - 20 kg-ig bruttó 1.500 Ft
20 - 40 kg-ig bruttó 1.900 Ft

A webshop üzemeltetőjének bankszámlaszámára történő előreutalásos megrendelés esetében a termék kiszállítása a vételár és a szállítási költség összegének a webshop üzemeltetője bankszámlaszámára történő megérkezése után történik meg.

DXN Europe Kft.
OTP Bank:
11743033-29901467-00000000

A közlemény rovatban kérjük minden esetben feltüntetni a rendelés számát. 
(Pl: T7689)

A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után jóváírt összegek esetén a szállítás egy nappal később következik be.


2. utánvétes fizetés esetén

Szállítási díjak:
0 - 5 kg-ig bruttó 1.900 Ft
5 - 10 kg-ig bruttó 2.300 Ft
10 - 20 kg-ig bruttó 2.500 Ft
20 - 40 kg-ig bruttó 2.700 Ft


A 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat 
a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után leadott rendelések esetén a szállítás egy 
nappal később következik be.


2015.10.01-től az ingyenes szállításra jogosító értékhatárok az alábbiak szerint alakulnak.

Előre utalásos és utánvétes fizetésnél, illetve egy számlán kiállított, vagy csoportos megrendeléseknél, 30 000 Ft feletti termékrendelés esetén a szállítási díj ingyenes. 

GLS csomagpontba szállítás

Előre utalás és utánvét esetén, egy számlán kiállított vagy csoportos rendelésnél, 30 000 Ft alatti termékrendelésnél 1.100.- forint a csomagküldés díja, 30 000 Ft felett ingyenes.

Csomagküldéssel kapcsolatos információ kérése a gls@dxn.hu email címen lehetséges.

Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet!

A DSP elnevezésű belépő csomagok, a 101 PV üzleti kezdőcsomag és a 300 PV üzleti kezdőcsomag csak és kizárólag a regisztrációval együtt vásárolható meg. A regisztrációs költséget
a csomag (ok) ára már tartalmazza.


Minőségi reklamációk kezelése:

Bízunk benne, hogy a DXN termékeket a legnagyobb megelégedettséggel fogja használni. 
Amennyiben valami okból kifolyólag minőségi reklamációja lenne, kérjük, hogy azt minden esetben írásban jelezze! E-mail: reklamacio@dxn.hu
Megalapozott minőségi reklamáció esetén a nem megfelelő termék helyett egy kifogástalan minőségű terméket küldünk Önnek. A kifogásolt termék visszajuttatásának költségei a vásárlót, a cseretermék kiszállításának költségei a webshop üzemeltetőjét terhelik.


Elállás joga:

Tekintettel a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendeletben foglaltakra: a vásárló jogosult a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni vásárlási szándékától. Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja. (ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható)
Az elállási szándékot minden esetben írásos formában kell jelezni a webshop üzemeltetőjének. 
A leggyorsabb mód, ha elállási szándékát a gls@dxn.hu e-mail címre írt elektronikus levélben jelzi. Amennyiben elállási szándékát postai úton kívánja eljuttatni hozzánk, úgy kérjük, hogy levelét a DXN Europe Kft. Központi Iroda 1066 Budapest, Teréz körút 8. címre küldje!

FONTOS: levelében minden esetben tüntesse fel a nevét és a megrendelés azonosítóját!
A megrendelt terméket eredeti, sértetlen állapotában, hiánytalan tartalommal– számlával
együtt – postai úton vagy futárszolgálat segítségével jutassa vissza cégünk részére 
(DXN Europe Kft. 1066 Budapest, Teréz körút 8.) Elállás esetén a megrendelt termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik, az utánvéttel visszajuttatott csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Webáruházunk kizárólag az eredeti, sértetlen állapotú, hiánytalan tartalommal rendelkező termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. (a csomagolás a gyártó által előállított csomagolást (fóliázott termék, műanyag tégely, stb) jelenti, nem pedig a szállításra alkalmazott kartondobozt.)

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Központi Irodába való visszaérkezéstől számított 14 napon belül a fizetési móddal megegyezően megtérítjük a termék teljes vételárát.







facebook youtube google+ blogspot twitter

Megjegyzések